сряда, 5 септември 2007 г.

Хороскоп на цветята/Част 8/

Зодия номер 8 е Скорпион с цветни представители: Фрезия, Орхидея и Божур..









Фрезия/21-30 октомври/



Хората, родени под този знак са безстрашни, настойчиви и упорити, лесно печелят симпатии и са с висок морал. Ето защо, радват се на уважение. Понякога Фрезия си създава излишни грижи, прави от мухата слон и се въвлича в ненужни конфликти заради своята упоритост. Тя непоклатимо вярва в принципите си, поема отговорност и притежава необходимата твърдост да я отстоява. Нейната сдържаност може да ви заблуди- всъщност волята и е желязна. В любовта е постоянна, животът с нея е тих, спокоен и приятен. Добре се свързва с Маргарита/11-20 юни/, която е в състояние да заглади остротата на характера и. Приятни и за двете страни са срещите и с Гергина/21-30 април/, Момина сълза/1-10 май/ и Гардения/21-31 август/.



Орхидея/1-10 ноември/


Тя се отличава с потайност и загадъчност. Високото и самомнение може да я въвлече в напрегнати взаимоотношения с околните. Но тъй като се превива, без да се пречупва, където и да попадне, ще оцелее.
Орхидея е мъдра. От нея се излъчва винаги добро настроение и самоувереност. Леко се справя с всекидневните проблеми и се приспособява добре в работата. Особено голям успех може да постигне в търговските сделки с личната си инициатива. В любовта изгражда съвършени отношения със Слънчоглед/1-10 август/ и Гардения/21-31 август/, но Паричка/11-19 февруари/ ще успява да стопли сърцето им. Тъй като не са кой знае какви моралисти, Орхидея без скрупули се впуска в любовни авантюри.



Божур/11-20 ноември/


Божур е тиха и отговорна личност. Не прави прибързани заключения, държи за равенството и справедливостта. Съобразява се с околните, търси истината, зрял и благоразумен е. Може да работи упорито и обективно над сериозните проблеми, без да губи търпение. Рядко се поддава на чувства. Способен е да се сприятелява повече заради ползата, отколкото от любовно увлечение. Поиска ли, може да е и по-спонтанен, но поставя работата над удоволствията. С една дума- той е човек на действието. Жената Божур често се впуска в приключения, които могат да завършат зле. В любовта Божур са щастливи най-вече с с Шипка/21-31 юли/, Маргарита/11-20 юни/, Здравец/11-20 септември/ и Лотос/11-20 декември/. Смел и влюбчив, Божур е много привлекателен за противоположния пол. Трябва да внимава с ревността, тя е най-големия му враг.

1 коментар:

Мне на кризис наплевать каза...

Нашёл гороскоп и для себя - я скорпион. Орхидея - замечательный цветок!