понеделник, 10 септември 2007 г.

Хороскоп на цветята/Част 12/

Ето, че дойде ред и на последната зодия от хороскопа- Риби. Цветята, които завършват този цветен зодиак са Мимоза, Нарцис и Лилия.












Мимоза/20-29 февруари/


Хората от този знак са с повишена чувствителност. Мимоза е склонна към саможертви и свръхсамовзискателност. Заплашват я инфаркт и язва в стомаха. Те са доверчиви до наивност, а подозренията им почти винаги се насочват към погрешния адрес. Мразят скандалите и това дава основание на някои да ги смятат за глупаци.
Мимоза имат усет към изкуствата и са превъзходни проектанти и блестящи хирурзи. Умни и конструктивни, тези хора притежават фини артистични вкусове и се заобикалят с подобни на тях.
Главната и определяща черта в характера на Мимоза е живата фантазия и необходимостта от промени. Ето защо често прелитат от любов на любов. На симпатиите им отговарят Нарцис/1-10 март/, Камелия/1-10 октомври/ и Перуника/1-10 януари/. Не могат да се разбират с Орхидея/1-10 ноември/, която считат за твърде жестока.






Нарцис/1-10 март/

Силната им интуиция граничи с телепатия. Те никога няма да ги подведе и винаги се доверяват на усета си. Любовта им е трудна, на приливи и отливи. Всичко зависи от настроенията им и е трудно да задържат до себе си постоянен партньор. В бизнеса си трябва да се пазят от Шипка/21-31 юли/, която може да ги подведе. Единствено Перуниката/1-10 януари/ може да запази любовта им винаги при себе си, тъй като с нея никога няма да им е скучно.







Лилия/11-20 март/


Лековерни, скромни и тихи хора, те са търсени приятели. Всеки би искал да е в тяхната компания, защото излъчват спокойствие и уравновесеност. Те са отлични творци, но това им е по-скоро хоби. Предпочитат работата, която ще ги обезпечи материално. Добре е да намерят колега Нарцис, на когото ще можете винаги да разчитате. Но интимните си партньори ще намерят сред представителите на зодиите Жасмин/21-30 май/ и Маргарита/11-20 юни/.



Няма коментари: