сряда, 5 септември 2007 г.

Хороскоп на цветята/Част 7/

Днешната зодия е Везни. Цветята които се съдържат в нея са Бял имел, Камелия и Люляк.







Бял имел/21-30 септември/


Хората, родени под този знак, се отличават с изисканост и вярност. Спретнати и елегантни, те са емоционални и имат афинитет към изкуството. Изглеждат на пръв поглед щастливи, но са свити, несигурни и песимисти. Вродената им свенливост им пречи да бъдат лидери. Всъщност са страстни, но не умеят да го изразят. Имат нужда да бъдат закриляни от по-силна личност. Те са много състрадателни и щедри, но не обичат да демонстрират тези качества. Влекат ги пътешествията и това кореспондира с един техен недостатък- непостоянство. Край тях винаги има хора, готови да им дарят приятелство и да им помогнат в трудни моменти. В любовта обичат свежата и нежна Маргарита/11-20 юни/ и смелата Перуника/1-10 януари/. Трябва внимателни с Шипка/21-31 юли/- може да опорочи приятни моменти от живота им.



Камелия/1-10 октомври/


Камелия е приятна, дружелюбна, много изпълнителна, но бавна. Логична и решителна, тя дълго обмисля всеки ход. Обича заседналия живот и сигурността. След като си определи целта, преследва я докрай. Отхвърля всичко, което би застрашило комфорта и домашния уют. Успява в търговията, адвокатската професия, в политическата и дипломатическа кариера.
Жените от този знак блестят във всички области, които изискват добър вкус, контактност и представителност. Лесно печелят приятелства. В любовта са постоянни, готови винаги да помогнат на партньора си. Особено приятни са срещите им с нежни и чувствителни цветя като Теменуга/11-20 юли/, Мимоза/21-29 февруари/ и Маргарита/11-20 юни/.




Люляк/11-20 октомври/


Той е символ на разцвета, свежестта и младостта. Старателен и целеустремен, с удоволствие помага на другите. Интуитивна личност, трудно се отклонява от начертания път. Жените Люляк са привлекателни и красиви. Добър съветник и честен сътрудник, Люляк е словоохотлив и психолог и трудно му се отказва. За съжаление са ревниви. А и не обичат да губят. Самоуверени и решителни, емоционални и верни, с подчертан интерес към другия пол, Люляк притежава голяма жизненост и склонност да доминира и да поучава по-смирените от тях. С чара си въздействат на всички, които са около тях. Най-добре се разбират с Водна лилия/1-10 юли/ и Гладиола/2130 октомври/.

Няма коментари: