петък, 7 септември 2007 г.

Хороскоп на цветята/Част 10/

И така...продължаваме нататък...следва зодия Козирог с представители от света на цветята: Еделвайс, Перуника и Амарилис.









Еделвайс/21-31 декември/


Еделвайс е активен, агресивен и страстен. Човекът, роден под този знак, винаги е надежден приятел. Понякога може да е егоцентричен и показен, но винаги знае какво иска и как да го постигне. Слабата му/но и силна!/ страна е, че вярва единствено на себе си. Един доста горд и усамотен дух, подобно на цветето, което расте по високите планински върхове.
Еделвайсът е смел, готов да следва интуицията си и да поема инициатива. Когато е засегнат не си мери думите/прекалено честолюбив/. Родените под този знак излъчват някакъв непреодолим чар. Своенравни и интелигентни, те умеят добре да използват своята привлекателност. В любовта най-силно ги привличат родените под знака на Перуниката/1-10 януари/ и Глухарче/1-10 декември/.
Еделвайс са родени любовници. Макар и бистър ум, делови и сръчни, те проявяват слабост към другия пол. Тогава са страстни до слепота. Като цяло могат да бъдат характеризирани с една дума- независимост.



Перуника/1-10 януари/



Загадъчно цвете, растящо по планинските поляни, характеризиращо лятната топлина. Перуника са прикрити и тайнствени до стеснителност. Всъщност те са по-скоро настойчиви, силни и мълчаливи хора, които предпочитат да имат малко, но верни приятели. Надарени са с творчески възможности и всички техни действия се ръководят от здрава логика. Не им влияят чувствата и личното мнение на околните, води ги тяхната праволинейност и етика.
Понякога оставят впечатление за твърдоглавие, особено в професията си. Умеят да създават доверие у околните. В любовта ги привличат силно хората, родени под знака на нежната и скромна Теменуга/11-20 юли/, но не са безразлични и към вниманието на Белия имел/21-30 септември/ и на чувствителното Лале/21-30 юни/, които могат да разпалят фантазията на Перуника.



Амарилис/11-20 януари/


Много привлекателна личност, център на внимание благодарение на своята очарователност и дружелюбие. Прекрасен приятел и съпруг(а), с неизчерпаема трудова способност, която може да го доведе до ранна хипертония. Обект на възхищение и любов, самия Амарилис не може лесно да се влюбва. Когато е насилван да върши нещо против волята си, се отбранява бурно и несдържано. Обикновено противоположният пол изпитва неудържимо привличане към Амарилис. В любовта идеални партньори са му Теменуга/11-20 юли/, Глухарче/1-10 декември/, Момина сълза/1-10 май/ и Здравец/11-20 септември/, които хармонират емоционално с него. Има добри перспективи и с Жасмин/21-31 май/ и Шипка/21-31 юли/

Няма коментари: