петък, 31 август 2007 г.

Хороскоп на цветята/Част 2/

Втората част от цветния хороскоп е свързана с цветята, които попадат под знака на Телеца, а именно: Гергина/21-30 април/, Момина сълза/1-10 май/ и Тубероза/11-20 май/.







Гергина/21-30 април/

Нейната най-голяма слабост е максимализмът. Гергина трябва да се научи по-трезво да оценява нещата и да разчита на собствените си сили. Хората, родени под този знак, преуспяват в обществото, защото умеят да вдъхват доверие, но не са толкова умни, колкото изглеждат- нещо, което те откриват по-рано от околните. Повече са гъвкави, отколкото интелигентни. Гергина има гореща кръв и лесно губи търпение. Егоцентрици с независим характер, те бързо променят настроението си. Като правило са дружелюбни и умеят добре да манипулират добре другите. Убедителни събеседници са, стават център на компании. Чаровници, малко потайни, енергични, с изявени способности в областта на естетиката, модата и красотата. Но истинската им стихия е свободното предприемачество. В любовта са щастливи с Лотос/11-20 декември/ и Азалия/1-10 юни/.




Момина сълза/1-10 май/

Християнската легенда разказва, че в момината сълза е произлязла от сълзите на Богородица, пролети от нея пред кръста на разпънатия Спасител. У древните германски племена тя е символ на изгряващото слънце и предвестница на пролетта.
Щедрото и открито сърце на Момина сълза я прави уязвима за недобросъвестни събирачи на нежна красота. На тази жена и е необходим надежден защитник, като мъжът Амарилис/11-20 януари/ например.
Момина сълза са с много висок морал, внимателни, дискретни и интелигентни, с много силна интуиция. Добре оценяват силата слабостта на другите и добре използват това си умение, за да ласкаят. Слабите им качества са нерешителност и педантизъм. Готови са да жертват живота си заради своите принципи. Интуицията и разсъдливостта им откриват възможност за успешна кариера във всички области и професии.
Най-щастливи са срещите им с Фрезия/21-30 октомври/ и Водна Лилия/1-10 юли/. Привличат ги и Амарилис/11-20 януари/ и Гергина/21-30 април/.


Тубероза/11-20 май/

Тубероза са почтени и ще ви кажат всичко, което им е на сърцето. Имат бърза мисъл, добра памет и добре се разбират с хората.
Техният нестабилен характер е най-голямата им слабост. Обичат да се захващат с най-различни работи, но веднага се отегчават. Слушат по-скоро вика на сърцето, отколкото вика на разума. Независими са и имат склонност да се съревновават. Тъй като са много трудолюбиви, умеят да носят финансова отговорност. Прословути са с упорството и търпението си. Безжалостно преследват целта, докато не я достигнат. Предани са на работата и семейството, техните амбиции обикновено са разумни. Предани приятели, надеждни колеги и грижливи работодатели.
В любовта установяват добри отношения, основани на доверие и разбиране, с Водна лилия/1-10 юли/.

Няма коментари: