петък, 23 май 2008 г.

Спомени от студентството




Поздрав за всички колеги! Мнооооого ще ми липсвате всички..Kisses:)

4 коментара:

Анонимен каза...

мерси.

kenkal каза...

Някои от снимките подозрително ми напомнят "Къщата на глада". Греша ли, или съм права, че това е едно от местата обичано от студентите в Търново? Ние сме фенове на тази кръчмичка!

И защо толкова бързо се сбогуваш със студентстването си? Ако вече си се дипломирала - пълно и окончателно, запази си титлата студент поне до 8 декември!!!

Snejka каза...

Ами всъщност не е "Къщата на глада". Снимките са от различни места, само че на нито едно от места не е "Къщата". Но е вярно, че и там сме ходили доста често:)
А ти откъде имаш толкова "конфиденциална" информация,а?;-)
Всъщност още не съм се дипломирала, ама вече завърших семестриално и ми стана едно такова мъчно. Даже още не сме си карали абсолвентската, а всички заминаха по бригади, по домовете си...Всеки бърза да завърши, да си свърши работата в Търново и да бяга пак към къщи/дори и аз, въпреки че мене не ме бърка толкова, Велико Търново ми е близко/.
Знам, че сигурно пак ще се събираме след време и ще се виждаме с някаква малка част от курса, обаче не е същото. Няма да ходим на упражнения заедно. Няма да се притесняваме за изпити заедно, няма да си разменяме и преснимаме лекциите и след това да ходим на кафе. Няма да е същото. Ей затова ми става малко мъчно:)

Анонимен каза...

Водиха ни веднъж едни приятели да хапнем там, а после при друго минаване през града сами си отидохме (вече се казваше BG-къщата) и така хубаво си хапнахме...
Сега ти е мъчно, ще ти липсва студентският живот. Обаче после тези спомени ще ти са много мили - още повече че не всеки може да се похвали с такъв живот! Богат е този, който има какво да си спомня! kenkal