сряда, 27 февруари 2008 г.

Movie Music Mania

Има една мисъл "Най-хубавите сюжети за филми са по книги". Аз бих добавила- най-хубавата музика е от някой филм. Представям ви малко от любимите ми мелодии от филми:
Първата мелодия е от "Шрек":


Наскоро преговорения "Каспър":


Не толкова популярна, но една от любимите ми мелодии във "Властелинът на пръстените":


Така и не изгледах целия филм, но мелодията е страхотна...малко психарска, но въпреки това cooool...:):


Не може да съм Хари Потър фен и да не отбележа един от любимите си валсове:


А това за мен са най-добрите актьори, които могат да играят Ромео и Жулиета, иначе мелодията си я тананикам още от малка:



"Небесно царство"..хммм...филм, в който музиката е много по-добра от самия филм:


Любимият ми анимационен филм с незабравимото начало:


Дано да съм успяла да предам малко от настроението на всеки филм:)

2 коментара:

vlad каза...

Музиката, песента от Kingdom of Heaven - Ibelin - чух за пръв, но не последен път (нека да е случайност, моята си случайност) в Мароко; вкратце по пътешестване, възтрогване и дискусии. Доста по-късно се сдобих с целия OST. Където всяка следваща композиция "плаче" да бъде облечена с думи в случки и спомени.

Snejka каза...

И аз за първи път чух саундтрака извън България. Само че при мен беше бригада в Ирландия. Две българчета ни бяха на гости в квартирата за няколко месеца, и единия от тях беше голям фен на "Небесно царство". Аз не бях гледала филма, обаче не бях и голям ентусиаст да го гледам, заради многото лоша критика, която бяха хвърлили за него. Обаче човекът си беше записал целия OST и като го пусна веднъж и аз моментално се влюбих в тая песен, Sibylla и To Jerusaleum. Малко по малко всичките ми харесаха, но тези си ми останаха фаворити:)