неделя, 8 юни 2008 г.

Новите приключения на Станиславчо

Ето и новата песен на Слави, опа, извинявам се...на "Сладурите" и новите приключения на Станислав Христов Сристосков:

6 коментара:

kenkal каза...

Ммм, нещо все по-малко и по-малко ми харесват новите песни и клипове на Славчо. И това не ми харесва - нито като текст, нито като клип. За музиката - може и да свикна да я слушам, ако непрекъснато ми я набиват в главата. Но като цяло - "Благодаря за чая!"

kenkal каза...

Виж, това, дето звучи - ирландската музика - много ми харесва!

Анонимен каза...

Здрасти,


Малко спамче - блогът "Како Сийке, не съм от тях!" вече е на нов адрес:

http://kaka-cuuka.com/

Ще се радвам, ако промениш линка в блогрола си :)

А още повече ще се радвам да четеш блога на новото място и да виждам твои коментари под статиите :)

Георги каза...

Офтопик : Възможно ли е, ако е удобно и не те затруднявам :) да направиш така че музиката да тръгва ако доброволно цъкна плея, а не всеки път да ми изкарва акълите, със самотръгването си :)

Snejka каза...

@kenkal:Явно е до нагласа. Аз нали обичам да слушам от всичко и затова ми допада и Славчо, и ирландско, и грузинско...;-)

@joreyyy:ами няма как да го направя така. Може би ако му разбутам html кода. Ама в програмирането съм пълен инвалид. Така че единственото, за което се сещам е да натискаш големия бутон с паузата, за да я спираш още при влизане в страницата. Сори:(

Георги каза...

Е аз това и правя, но в самото начало като го сложи беше голям шок, щото по принцип отварям едновременно цялата подкатегория "блогове" от отметките на firefox и тръгва някаква музика и не знам от кой точно блог - докат намеря че ти си натрапващият се престъпник ;) бая зор видях :)